Η γη της ελιάς: Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη για την Αντιγόνη γιγαντώνεται στο σημερινό νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς».

Στο νέο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» ο Δημήτρης, ο οποίος επιμένει στον εκβιασμό του προς την Αθηνά, πολιορκεί την Αντιγόνη. Οι δυο τους βγαίνουν όμως η «κόρη» του Ισίδωρου δεν βιάζεται να πει το «ναι» και τον αποκρούει ευγενικά στο φινάλε της βραδιάς.

Όμως, ο «γιος» της Αθηνάς έχει μία ακόμα πρόκληση να αντιμετωπίσει. Ο Μάνος, εκνευρισμένος από την αδιαφορία που επιδεικνύει για το ελαιουργείο του κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου: αν δεν πάρει τη δουλειά του στα σοβαρά, θα απολυθεί. Μοναδικό «φωτεινό» σημείο είναι ότι ο Ανέστης τους επιστρέφει τα λεφτά που έχει δώσει στην Άννα για την άμβλωση.

Παράλληλα, οι εξελίξεις τρέχουν σε τρία ακόμα σπίτια. Στο σπίτι της Χάιδως, ο Φίλιππος, υπό το βάρος των τελευταίων αποκαλύψεων, παίρνει την απόφαση να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου.

Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη και η Μυρτάλη πληγώνεται από την συνειδητοποίηση ότι ο Στέφανος ενδιαφέρεται για την Ελένη.

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ