Η γη της ελιάς: Ισίδωρος και Μάνος σε αναμμένα κάρβουνα λόγω Ιάκωβου

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» τα μυστήρια πυκνώνουν.

Το νέο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» βρίσκει τον Ιάκωβο στην Αρεόπολη μετά από μία εικοσαετία απουσίας κατά την οποία κανείς δεν γνώριζε που βρίσκονταν.
Όμως, εκείνος, αντί να επιδιώξει άμεσα μια συνάντηση με τον αδελφό του του Ισίδωρο και τον ανιψιό του, τον Μάνο, επιλέγει, μετά από τον Λυκούργο, να συναντήσει την Μυρτάλη, το πρώτο πρόσωπο από την οικογένειά του που επιδιώκει να έχει κάποια επαφή μαζί του.

Το γεγονός προκαλεί έντονη ανησυχία στον Ισίδωρο αλλά και στον Μάνο, οι οποίοι αναρωτιούνται για τους λόγους που ο Ιάκωβος τηρεί απόμακρη στάση.
Τελικά, ο Ιάκωβος θα καλέσει τον αδελφό του, ο οποίος θα δυσκολευτεί να αναγνωρίσει τη φωνή μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος Κουράκος αφήνει ελεύθερο τον Στάθη ελλείψει αποδείξεων για την ενοχή του στην δολοφονική απόπειρα με στόχο τη Χάιδω.
Όμως, η ελευθερία του δεν θα διαρκέσει για πολύ. Η αστυνομία ερευνά το σπίτι των Καπερνάρων όπου εντοπίζει θαμμένη μια καραμπίνα. Ο Στάθης συλλαμβάνεται εκ νέου και, όταν ο εργαστηριακός έλεγχος δείχνει πως η καραμπίνα είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα, τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή.

Και ενώ ο Στάθης περνάει δύσκολες στιγμές, ο Λυκούργος εξομολογείται στην Χάιδω, η οποία έχει μόλις βγει από το νοσοκομείο τα αισθήματά του και ο Φίλιππος, βέβαιος ότι η Βασιλική δεν θέλει να τον ξαναδεί, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ευτυχώς για αυτόν, η Μαργαρίτα, που τον ακολουθεί με το αυτοκίνητό της, βάζει τέλος στα σχέδιά του.

Στο περιθώριο των σημαντικών αυτών εξελίξεων, ο Μάνος πείθει τη Μαρίνα να «εξαφανιστούν» για ένα τριήμερο μόνοι τους, μακριά από όλους, και ο Κωνσταντίνος πιέζει το Δημήτρη σε σχέση με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ