Η γη της ελιάς: Η Ιουλία μήλο της Έριδος μεταξύ του Στάθη και του αστυνόμου

Ένα κουτσομπολιό που φτάνει στα αυτιά του Στάθη τον αναστατώνει στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς».

Η επίσκεψη της Ιουλίας με τον αστυνόμο στους στάβλους της οικογένειας Βρεττάκου στο επεισόδιο της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου της «Γης της ελιάς» δεν πέρασε απαρατήρητη στην κλειστή κοινωνία της Αρεόπολης.

Ο Στάθης θα πληροφορηθεί τα νέα από τον καφετζή ο οποίος θα τον ενημερώσει πως ο Κουράκος «έγδυνε με τα μάτια» την Ιουλία στην βόλτα τους, αγνοώντας την ιδιαίτερη σχέση που συνδέει τον πελάτη του με την γυναίκα την οποία σχολιάζει.

Όμως, η υποψία αρχίζει να ροκανίζει τα σωθικά του Στάθη, ο οποίος νόμιζε ότι τώρα που το μαγαζί της Αρετής είναι σχεδόν έτοιμο -τα εγκαίνια είναι σε μερικές ημέρες- το όνειρό του να ζητήσει διαζύγιο και να ξαναρχίσει τη ζωή του στο πλευρό της Ιουλίας είναι στο χέρι του.

Και ενώ ο Στάθης πονοκεφαλιάζει με τις δύο γυναίκες της ζωής του και τα παιδιά του, οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς συνεχίζουν στον δρόμο που χάραξαν.
Η Μαργαρίτα, η οποία έχει επιστρέψει στην Αρεόπολη μετά από τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρική κλινική, συναντά τη Μυρτάλη και προσφέρεται να της βρει δουλειά στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους.

Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά με αφορμή το ελαιοτριβείο.
Ο Ανέστης προσπαθεί να «ρίξει» με κάθε τρόπο την Ευτυχία και της κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο ενώ ο Αποστόλης δυσανασχετεί με την απόμακρη συμπεριφορά της.

Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει και η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο για να της πει τα νέα του Δημήτρη και να την συμβουλευτεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ