Η γη της ελιάς: Η Ιουλία καταρρέει – η ζωή της Μυρτάλης βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», της επιτυχημένης καθημερινής σειρά του Mega, ο Ισίδωρος και η Ιουλία πέφτουν στον δρόμο πάνω στον Στάθη και την Αρετή. Ο Ισίδωρος χαιρετάει όμως η Ιουλία απομακρύνεται βιαστικά σε μια γωνία, μακριά από τα βλέμματα των τριών, και ξεσπάει σε κλάματα.

Ο Ισίδωρος, ο οποίος είναι σαφές ότι βασανίζεται από τύψεις για την ψυχολογική κατάσταση της αδελφής του, προσπαθεί να την λογικέψει και να την παρηγορήσει. Της επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι χρειάζεται έναν σύντροφο, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της. «Μην ξεσπάς επάνω μου για κάτι που έκανε ο Ιπποκράτης» λέει ο Ισίδωρος, ο οποίος δεν γνωρίζει ότι η σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη έχει αναζωπυρωθεί.

Όμως η Ιουλία είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην υποκύψει στον έρωτά της για τον Στάθη και αρνείται να τον συναντήσει ξανά, επικαλούμενη τις ενοχές της και τους κινδύνους που περικλείει μια ενδεχόμενη αποκάλυψη του δεσμού τους.

Εκτός από την Ιουλία, και η Μυρτάλη παραδέρνει με τα αισθήματά της. Η ανακάλυψη ότι η διαθήκη του πατέρα της με την οποία την αποκληρώνει είναι γνήσια της προκαλεί βαθιά απογοήτευση αλλά αυτό δεν την σταματάει από την προσπάθειά της να πάρει πίσω ό,τι θεωρεί ότι της ανήκει.
Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μάθει «τι παίζει» με την Αθηνά και τον Δημήτρη βρίσκει τον ντετέκτιβ που τους παρακολούθησε και ζητάει τη βοήθειά του.

Ο Δημήτρης, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πιέζεται από την Άννα να «φανερώσει» τη σχέση τους, παίρνει την απόφαση να βγάλει οριστικά από τη μέση την Μυρτάλη και δίνει τη σχετική εντολή στον Ανέστη.

Παράλληλα, η Βασιλική ζητάει από τον Στέφανο να μεσολαβήσει για να πιάσει δουλειά στο ανθοπωλείο της Μαρίνας και αυτός συμφωνεί χωρίς να ζητήσει τη γνώμη των γονιών του.
Η Χάιδω συνεχίζει συμπεριφέρεται με τρόπο απειλητικό προς τη Μαρίνα προκαλώντας σούσουρο στην τοπική κοινωνία.
Η Ιουλία υπαναχωρεί στα παρακάλια του Στάθη και οι δυο τους κανονίζουν να βρεθούν στο εξοχικό της, στην Καρδαμύλη.
Η Αθηνά παρακαλεί τη Μαργαρίτα να μην προδώσει το μυστικό σχετικά με τη μάνα της.
Τέλος, η Μυρτάλη αποφασίζει να βοηθήσει με το συσσίτιο για τους άστεγους, μαζί με τον Αλέξη, γεγονός που ενοχλεί τον Στέφανο.

Δείτε αποκλειστικές σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ