Γη της Ελιάς – Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική δίνει συνταρακτικό spoiler

Πολλές ανατροπές θα δούμε φέτος στη Γη της Ελιάς. Και πρώτα από όλα θα συμβούν πολλά δεινά στη Βασιλική και στον Φίλιππο. Το αγαπημένο ζευγάρι της Μάνης θα ζήσει ακραίες καταστάσεις. Η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε στο περιοδικό MyTV και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και έδωσε spoiler για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια.

Όπως αποκάλυψε κάποιος θα προσπαθήσει να πάρει το μωρό της. Ενώ υπάρχει πρόσωπο που θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα στη Βασιλική και τον Φίλιππο.

Στα προσεχή επεισόσια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνα πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς είχε μιλήσει και η Μάρω Κοντού πρόσφατα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις, Θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι θα γεννηθεί ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…»

Ενώ η Ελπίδα είχε πει για τον νέο ρόλο που υποδύεται, πως σαν φυλακισμένη Βαγγελιώ Πολυμενέα θα προσπαθήσει μαζί με άλλες κρατούμενες να κάνει κακό στην Αθηνά και να της πάρει όσα χρήματα έχει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ