Η γη της ελιάς: Είναι η Αθηνά η δράστις του φόνου του Δημήτρη;

Δύο είναι τα γεγονότα που συνταράζουν την κοινωνία της Αρεόπολης στο νέο επεισόδιο της «Γης της ελιάς».

Το ένα είναι ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής. Φίλοι και γνωστοί συμμετέχουν με ενθουσιασμό στη χαρά του ζευγαριού, μετά και από το ατύχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή πατέρα και κόρης.

Μόνο η Αρετή δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την καλή τύχη της κόρης της, η οποία, έστω και με δυσκολίες, πέτυχε να απαγκιστρωθεί από πάνω της και να φτιάξει τη ζωή της όπως ονειρεύονταν.

Η έκρηξή της όταν πληροφορείται πως η Βασιλική θα στρώσει νυφικό κρεβάτι για να δεχτεί τις ευχές και τα δώρα των δικών της ανθρώπων είναι ενδεικτική.

Το δεύτερο γεγονός που φέρνει αναστάτωση είναι η ανακάλυψη του πτώματος του Δημήτρη. Από την πρώτη στιγμή γίνεται φανερό ότι ο «γιος» της Αθηνάς δεν βρήκε φυσικό θάνατο και ο Κουράκος ηγείται των ερευνών.

Η δολοφονία του Δημήτρη ανοίγει παλιές πληγές στην περιοχή, πληγές που δεν έχουν προλάβει να επουλωθούν. Το «κύμα» ανεξήγητων θανάτων μετράει ένα ακόμα θύμα και η πίεση να δοθούν εξηγήσεις είναι μεγάλη.

Η έρευνα του Κουράκου φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Αθηνά, αφού η αλήθεια για τη σχέση τους έρχεται στο φως. Και μαζί ξεσκεπάζεται η σχέση της με τον Ιάκωβο. Εύλογα οι υποψίες του Κουράκου στρέφονται πάνω της.

Θα μπορέσει η Αθηνά να αποδείξει χωρίς ίχνος αμφιβολίας την αθωότητά της;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ