Φώτης Σεργουλόπουλος: Πρόταση για συμπαρουσιαστής της Καραβάτου στην «Φωλιά των Κου Κου»  

Πρόταση στον Φώτη Σεργουλόπουλο έκανε το STAR, προκειμένου να παρουσιάσει την εκπομπή η «Φωλιά των Κου Κου», στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τη «Φωλιά των Κου Κου» αιφνιδίασε τους πάντες, όμως η θέση του δεν θα παραμείνει κενή για πολύ καιρό ακόμη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το STAR μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης συμπαρουσιαστή για την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο σύζυγος της. Το κανάλι, μάλιστα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρωινή ζώνη.

Το πρώτο τηλεφώνημα έχει ήδη γίνει στον παρουσιαστή.

 Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με το STAR, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία με τον σταθμό.

Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι το σπάσιμο του κοινού συμβολαίου που είχαν οι «Κου Κου» με το STAR, προκειμένου να αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης, η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε κατ’ αρχάς ένα μίνι συμφωνητικό διάρκειας δύο μηνών έως το τέλος της σεζόν και την επίσημη ανανέωση του συμβολαίου της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ