Φωτεινή Πετρογιάννη: Τι απάντησε για την εμπλοκή του ονόματός της στη δίκη Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας τον ηθοποιό. Η γυναίκα, που το όνομά της δεν είναι γνωστό, σόκαρε τους παριστάμενους στη δικαστική αίθουσα με τη περιγραφή της απόπειρας βιασμού εις βάρος της το 2010 στο θέατρο Μουσούρη.

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, ερωτήσεις στην καταγγέλλουσα υπέβαλαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης του ηθοποιού, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν αν η γυναίκα είχε κατά το παρελθόν επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο και συγκεκριμένα τη Φωτεινή Πετρογιάννη από το «Πρωινό».

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε σήμερα να διευκρινίσει τη θέση της στην αρχή της εκπομπής.

«Έχουμε μία επικοινωνία (με την καταγγέλλουσα) εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ρεπορτάζ. Είχε τύχει να συνομιλήσω μαζί της στο πλαίσιο ενός άλλου θέματος κάποια στιγμή και έγιναν όλα αυτά μετά, και είδαν το φως της δημοσιότητας όσα καταγγέλλει. Η ίδια δε μου έχει ζητήσει ποτέ να πω κάτι εδώ ή να μεταφέρω κάτι.

Ερωτήθηκε από το δικαστήριο αν ποτέ έχει επικοινωνήσει κάποιος δημοσιογράφος μαζί της κατά το παρελθόν.

Εγώ στο παρελθόν είχα βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί συνεργαζόταν με κάποιον άλλον άνθρωπο, πέρσι στις αρχές αυτής της ιστορίας.

Είχα επικοινωνήσει μαζί της για να μου πει την εμπειρία της αναφορικά με τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλω να πω το όνομά του.

Μου είχε πει ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και ξεκινήσαμε να έχουμε μία επαφή γι’ αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να μου κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε η δημοσιογράφος, η οποία αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση της καταγγέλλουσας σήμερα.

«Είναι συντετριμμένη, είναι πιεσμένη και φορτισμένη, όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν και της είναι ήδη δύσκολο να βγει στο βήμα και να πει την αλήθεια της. Εμένα στο τηλέφωνο χθες αυτή η γυναίκα έκλαιγε. Και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι’ αυτή την ιστορία. Θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και στο τηλέφωνο που μιλούσαμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ