Φως στο Τούνελ: Συνέχεια με το θρίλερ της Πάτρας και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Το συγκλονιστικό τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για την Υπόθεση Πάτρας και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη εναντίον της πρώην συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου. Πως υποστηρίζει τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη στα τρία μικρά κορίτσια που χάθηκαν πρόωρα. Παρά το γεγονός πως μετά την προβολή του προηγούμενου επεισοδίου υπήρξαν αντιδράσεις, η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει να συλλέγει μαρτυρίες.

Το τρέιλερ για την Υπόθεση της Πάτρας:

https://www.instagram.com/p/CoH474lgggr/

Επίσης η Αγγελική Νικολούλη κάνει νέα έρευνα στην υπόθεση δολοφονίας στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Γιατί έχουν κολλήσει οι έρευνες;

Από την ανάρτηση της εκπομπής στο Instagram:

https://www.instagram.com/reel/CoKV7zeIwJt/

«Ομίχλη κάλυψε ξαφνικά τη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου… Τι συμβαίνει στην υπόθεση δολοφονίας του βιοπαλαιστή – οικογενειάρχη; Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις για την κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών στο θρίλερ της Πάτρας. Γιατί υποστηρίζει το βαρύ κατηγορητήριο εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών του; Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 23:20 στο MEGA». Ήταν το κείμενο που συνόδευε το βίντεο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο έγινε παράθεση των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου:

Το βαρύ κατηγορητήριο με το οποίο είναι αντιμέτωπη η Ρούλα Πισπιρίγκου, στηρίζεται στα πορίσματα των ιατροδικαστών και καθηγητών τοξικολογίας και παθολογικής ανατομικής που κατατέθηκαν στις Αρχές.

Για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη έδειξε ως αιτία θανάτου τη δηλητηρίαση από κεταμίνη. Η ουσία εντοπίστηκε σε ποσότητα 6,5 μg/ml στο μεταθανάτιο δείγμα αίματός της από το εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου ΘΣΝ.

Για τη Μαλένα και τη Ίριδα, τα πορίσματα που κατέθεσαν στις Αρχές οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας που διορίστηκαν από τις εισαγγελικές Αρχές, καταλήγουν στον ασφυκτικό θανάτο.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης κάνει λόγο για μεροληπτική στάση των λειτουργών της Δικαιοσύνης. Επικαλείται ιατροδικαστές – τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου που μιλούν για παθολογικά αίτια, χωρίς όμως να τα προσδιορίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ