Η Φάρμα: «Ζητώ από τον κ.Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη»

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη «Φάρμα», καθώς πρώην παίκτης αναφέρει ότι η παραγωγή του ριάλιτι έχει αποκρύψει σκηνές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη «Φάρμα», καθώς πρώην παίκτης κατηγορεί την παραγωγή του ριάλιτι, ότι σκόπιμα απέκρυψε σκηνές από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Ερωτόκριτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και τόνισε πως «πριν μπω στη “Φάρμα” είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού. Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση.

Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως “ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας”. Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ