Η Φάρμα: Η πρώτη νύχτα των παικτών – ποιοι είχαν «αϋπνίες»

Η πρώτη νύχτα παραμονής των παικτών στη «Φάρμα» αποδείχθηκε επεισοδιακή.

Ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της «Φάρμας», όπου από χθες κατοικούν οι παίκτες του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου, μίλησε στο «Πρωινό» για την δύσκολη πρώτη νύχτα των παικτών.

Δύσκολη, διότι η «Φάρμα» δεν διαθέτει ηλεκτρικό και οι παίκτες κοιμούνται μαζί σε δύο δωμάτια, ένα για τους άνδρες και ένα για τις γυναίκες του παιχνιδιού. Επίσης, τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, όσο και ο Βασίλης Φιλίππου, ο οποίος θα αναθέτει και θα επιβλέπει τις διάφορες εργασίες, δεν βρίσκονται στο πλευρό των παικτών από μια ώρα και μετά, αφού επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τον επιστάτη, η πρώτη νύχτα κύλισε ομαλά με κάποιες δυσκολίες. Κάποιοι παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον ύπνο στο νέο περιβάλλον ενώ δύο από τους «διάσημους» που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι κοντραρίστηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Η χθεσινή ημέρα -και νύχτα- κύλισε χωρίς ιδιαίτερες δουλειές για τους παίκτες στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να εγκλιματιστούν, όσο αυτό είναι δυνατό, στο νέο περιβάλλον τους.

Σήμερα, οι παίκτες θα υποβληθούν σε τέσσερις δοκιμασίες, μία από τις οποίες θα αφορά σε οικοδομικές εργασίες.

Δείτε τι είπε ο Βασίλης Φιλίππου σήμερα στο «Πρωινό»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ