Η Φάρμα: Αποχώρησε ο Ιατρόπουλος – Η υπόσχεση του Τζώρτζογλου

Εκτός «Φάρμας» βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και κατά την αποχώρηση του, όλοι οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάματα.

Ακόμη ένα επεισόδιο της «Φάρμας» ολοκληρώθηκε και αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος έστειλε και ένα μήνυμα πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αγωνίστηκε για την παραμονή του, εναντίον του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, ενώ στη τελευταία δοκιμασία πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να φτάσουν στο πράσινο σημαιάκια με την αντίσταση που υπήρχε μεταξύ τους και μετακινώντας ένα κάρο.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος διότι νομίζω να είμαι ένα παράδειγμα προς μίμηση και όχι αποφυγής για τους ανθρώπους της ηλικίας μου ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον αγώνα, στο να ανταγωνιζόμαστε γενικά τα νέα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές μου στη Φάρμα, εγώ κράτησα τις ισορροπίες μου χωρίς να χάσω το χαρακτήρα και τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Έπειτα, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Στράτο Τζώρτζογλου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να λυγίσει. «Θα πάρω το αίμα σου πίσω, να το ξέρεις αυτό», διαβεβαίωσε δακρυσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

«Θα έπρεπε να σεβαστεί τη δουλειά που έχει κάνει ο Μιχάλης. Αν ο Μιχάλης φύγει θα λείψει η ψυχή της “Φάρμας”. Το εννοώ. Εγώ, αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Θα έδινα αγώνα, αλλά μετά θα δήλωνα παραίτηση, γιατί αυτό απαιτεί η αγάπη. Η αγάπη δεν είναι λόγια. Η αγάπη είναι πράξη, ταπεινότητα και σεβασμός. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατά ιερά και όσια», είπε εκνευρισμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ