Φαίη Σκορδά: Οριστικά αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού στο The Voice

Ο κύβος ερρίφθη. Η Φαίη Σκορδά θα είναι οριστικά η παρουσιάστρια του The Voice για τα τέσσερα live του μουσικού ριάλιτι, αφού ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Η Φαίη Σκορδά ουσιαστικά τα έχει βρει σε όλα και αυτή τη στιγμή περιμένουμε μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας. Η παρουσιάστρια ήταν… κοινής αποδοχής και από τον σταθμό του Φαλήρου και της Acun Medya που έχει τα δικαιώματα του The Voice. Και οι δύο την ήθελαν πολύ στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι και αυτό που απέμενε ήταν να πειστεί η ίδια.

Όλα φαίνεται ότι κύλησαν όπως ήθελε η παραγωγή και η Φαίη έβαλε στην άκρη τους όποιους ενδοιασμούς της και αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι». Σημαντικό ρόλο έπαιξε η πίεση που δέχθηκε και από το κανάλι και από την εταιρεία αλλά και η απόφαση των δύο να μην ψαχθούν σοβαρά για άλλη παρουσιάστρια. Από την αρχή ο στόχος ήταν η Φαίη Σκορδά και επικέντρωσαν όλες τις προσπάθειές τους για να πει το ναι, «αδιαφορώντας» για τις άλλες λύσεις.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από πλευράς του καναλιού για τον αντικαταστάτη του Λιανού, αλλά φαίνεται πλέον ότι αυτό είναι τυπικό. Η παρουσιάστρια μάλιστα πήγε στα γραφεία της Αcun Medya και συζήτησε με τους ανθρώπους της όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Μάλιστα την παρουσία της στην εταιρεία παραγωγής πρόδωσαν τα social media. Κι αυτό γιατί η Φαίη Σκορδά πόζαρε με την κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το ριάλιτι μόδας είναι παραγωγή της Acun Medya.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η Φαίη έβαλε ήδη την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της πρόσφερε η εταιρεία παραγωγής και οι ανακοινώσεις λογικά πάνε για σήμερα. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Acun Medya την περίμεναν με τα συμβόλαια στο χέρι για να κλείσει άμεσα η συμφωνία.

Η Φαίη Σκορδά λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσε έμμεσα: «Σίγουρα θα έρθει και η στιγμή που θα κάνω και κάτι ακόμα, αλλά αυτή δεν είναι σύντομα γιατί εγώ θέλω να μπω στην ομάδα να γνωρίσω την παραγωγή και τους ανθρώπους. Όταν είσαι σε ένα κανάλι και σου κάνουν μια πρόταση, ειδικά όταν σου έχουν προσφέρει αυτοί οι άνθρωποι 10 πράγματα, δεν μπορείς να μην την δεχτείς, αλλά πρέπει να πεις και ένα ευχαριστώ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα βοηθήσει το κανάλι .

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να δοκιμαστεί στην prime time μετά από την πρωινή ζώνη:

https://www.instagram.com/reel/CkrBrTQJDrP/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ