Φαίη Σκορδά: Γιατί οργίασαν οι φήμες για «επανασύνδεση» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Οι φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δυσαρεστημένο από την πορεία της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά να αναζητά σωσίβιο για να χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε ανθρώπους με αναγνωρισμένα καλή τηλεοπτική «χημεία» μαζί της δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Φαίη και Δημήτρης φυσικά διαψεύδουν τα πάντα, όμως, όπως λέει ο λαός, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά».

Η χθεσινή εκδήλωση του Make a Wish!, της γνωστής φιλανθρωπικής οργάνωσης που πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν η αφορμή η συζήτηση για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση των δύο τέως συνεργατών να ξαναφουντώσει. Τόσο η Φαίη όσο και ο Δημήτρης είναι και πολλά χρόνια σταθεροί συμπαραστάτες της οργάνωσης, που υποστηρίζουν τους σκοπούς της σε κάθε βήμα τους.

Στην εκδήλωση του Make a Wish! βρέθηκαν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές που αντάλλαξαν τα νέα τους μετά από καιρό. Τα θέματα που είχαν να συζητήσουν ήταν προφανώς πολλά και τους απορρόφησαν, με αποτέλεσμα οι γύρω τους να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι κάτι «ψήνονταν».

«Ήταν το date μου χθες. Δεν το είχαμε κανονίσει αλλά μόλις τον είδα γίναμε date» απάντησε σήμερα στο «Πρωινό μας» η παρουσιάστρια, στις ερωτήσεις του συνεργάτη της Νίκου Γεωργιάδη.

Και διευκρίνισε: «Να σας πω ότι έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωσε χθες από το Make a Wish! για τους δημοσιογράφους και ο Δημήτρης είναι από τους ανθρώπους που όποτε του ζητείται είναι εκεί, όπως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλοι άνθρωποι. Είναι μέλος της οικογένειας του Make a Wish!.

Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Μπορεί να μην πηγαίνουμε για ποτάκι -εγώ δεν βγαίνω, έχουμε μια διαφορετική καθημερινότητα- ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Αυτό δεν αλλάζει. Τον αγαπώ και όσο μπορώ είμαι δίπλα του. Επειδή έχει γίνει όλο αυτό, δεν θα κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω; Δεν θα τον φιλήσω; Δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση η οποία έχει χτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει».

«Άρα κάτι σου είπε και δεν μπορείς να μας το πεις» ήταν η παρατήρηση του Νίκου Γεωργιάδη στο φινάλε του «λογύδριου» της Φαίης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ