Φαίη Σκορδά: Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε με οργή στην χθεσινή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως και μια δήλωση ενός συγκρατούμενου του Δημήτρη Λιγνάδη πως «ήταν τύχη για εμάς» η παρουσία στον ίδιο χώρο του τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και λόγω της παράστασης που σκηνοθέτησε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε… Ήταν τύχη» είπε ένας εκ των κρατουμένων» που μίλησε στον φακό.

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα για τα 200 χρόνια (από την Ελληνική Επανάσταση)» σχολίασε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά

Και σχολίασε: «Αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο. Τι; Μια στιγμή. Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πάλι είχε διαφορετική γνώμη.

«Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή» είπε.

«Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Είναι δημοσιογραφική επιτυχία….» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ