Φαίη Σκορδά: Αποχώρησε ο Βασίλης Νομικός από το πάνελ της εκπομπής της

Από το «δόξα τω Θεώ» στο «βοήθα Παναγιά», αφού οι αλλαγές στην εκπομπή «Πρωινό μας» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ δεν έχουν σταματημό μιας και, όπως επιβεβαιώθηκε το Σάββατο (21/01), ο Βασίλης Νομικός αποτελεί παρελθόν για το πάνελ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το OPEN, αιτία για την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού από το «Πρωινό μας» ήταν το «Survivor All Star», με το οποίο ο ΣΚΑΪ «παίζει τα ρέστα του» ώστε να σώσει τη φετινή σεζόν.

Μπορεί, λοιπόν, με το που άρχισε η προβολή του ριάλιτι επιβίωσης να αναφώνησαν «δόξα τω Θεώ» στο Φάληρο, εφόσον το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και το «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, ανέβασαν στροφές στους πίνακες τηλεθέασης, ξεπερνώντας ακόμα και το όριο του 10%.

Τίποτε, όμως, δεν κρατάει για πολύ και έτσι επανήλθαν τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και άρχισε η… γκρίνια στο παρασκήνιο. Στα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με το OPEN Weekend, έγινε σύσκεψη για το «Πρωινό μας» κατά την οποία ζητήθηκε στον Βασίλη Νομικό να αλλάξει στάση απέναντι στο «Survivor All Star». Αυτό, όμως, δεν ικανοποίησε τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος κοινοποίησε την αποχώρησή του από την εκπομπή, διατηρώντας φυσικά πολύ καλές σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά. Με άλλα λόγια, το διαζύγιο Βασίλη Νομικού – ΣΚΑΪ ήταν συναινετικό κατά κάποιον τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ