Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε δριμύ τόνο στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εναντίον της ίδιας και των υπόλοιπων που άσκησαν κριτική στην υπερασπιστική γραμμή του.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε στην επίθεση μετά από την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια με παραλήπτες τα περισσότερα Μ.Μ.Ε., στην οποία επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων και παρουσιαστών, οι οποίοι αντέδρασαν στην υπερασπιστική γραμμή που υιοθέτησε στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ειδικότερα, στην Κατερίνα Καινούργιου την οποία δεν κατονομάζει αλλά την «φωτογραφίζει» ως «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου» προσάπτει έλλειψη παιδείας που θα της επέτρεπε να σχολιάζει τέτοια θέματα και ήθους και αξιοπρέπειας στην προσωπική ζωή της.

Έξαλλη η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» απάντησε από τον αέρα της εκπομπής τα παρακάτω:

«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πώς έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη».

Στη συνέχεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για ακόμα μια φορά στον αέρα του «Ευτυχείτε»:

«Εντωμεταξύ τώρα με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει θα γίνει πανικός. “Μπαμπά μην ασχοληθείς” του λέω. Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση. Τι είναι αυτή η επιστολή που έστειλε για επαγγελματίες της Μυκόνου; Θίγει το ήθος και δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δεν λέει το όνομά μου. Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει επιτέλους. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό το θέμα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ