Επιστρέφει τον Δεκέμβριο το κλασικό «Survivor» – τα 5 ονόματα έκπληξη

Οι λόγοι που δεν «περπάτησε» η ιδέα για ένα «All Star Survivor».

Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο οποίος αποκάλυψε ότι άρχισαν οι προετοιμασίες για το reality του Σκάι το οποίο θα είναι ένα «κλασικό Survivor» και όχι το «All Star Survivor», όπως φημολογούνταν.

Οι ιδέες για ένα «All Star Survivor» μπήκαν, προσωρινά τουλάχιστον, στο ράφι λόγω έλλειψης χρόνου και υψηλού κόστους -τα ανταλλάγματα που θα ζητούσαν οι νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερα και οι διαπραγματεύσεις πιο χρονοβόρες. Σε αυτό ενδεχομένως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι κάποια προγράμματα -προφανώς ο δημοσιογράφος αναφέρονταν στο «Top Chef»- δεν πήγαν τόσο καλά.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα πάντα, το «Survivor2022» θα ξεκινήσει πιο νωρίς απ’ ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο και υπάρχει πιθανότητα κάποιους από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν τις προηγούμενες σεζόν να τους δούμε στην ομάδα των Διάσημων. Οι ομάδες μετά θα ανακατευτούν και θα γίνουν Μπλε και Κόκκινοι.

Πέντε είναι τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ατζούν Ιλίτζαλι. Είναι πρόσωπα που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο του Τούρκου παραγωγού τα προηγούμενες σεζόν όμως για διάφορους λόγους οι συμμετοχές δεν προσχώρησαν.

Τα πρόσωπα αυτά είναι:
Ο Γιώργος Χειμωνέτος, πρώην μοντέλο και πρωταθλητής ποδηλασίας, έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες και πέρυσι είχε ακουστεί το όνομά του για το «Survivor» και τη «Φάρμα». Η συμφωνία και στις δύο περιπτώσεις τσάκισε την τελευταία στιγμή.
Η Βούλα Παπαχρήστου, πρωταθλήτρια στίβου, που το όνομά της έχει ξανακουστεί για το παιχνίδι.
Ο Σάββας Γκέντσογλου, γνωστός ποδοσφαιριστής, πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη με την οποία έχει ένα παιδί.
Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Μαρία η άσχημη». Είχε πρόταση για το δεύτερο «Survivor».
Και ο Βασίλης Κούρτης, τενόρος.

Επίσης, σημασία έχει ότι πολύ σύντομα αρχίζουν τα castings για τους Μαχητές, από τις 15 ως τις 30 Οκτωβρίου, ενώ αμέσως μετά θα στηθεί ένα στίβος μάχης και θα αρχίσουν οι δοκιμασίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ