Ένταση με Κούγια-Χατζηνικολάου: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;»

Ένταση μεταξύ Αλέξη Κούγια και Νίκου Χατζηνικολάου για το «ντροπή της Νομικής» στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που αναφερόταν στο γεγονός ότι ανέλαβε την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και αναφέρθηκε σε δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ανέφεραν τον Κούγια ως «ντροπή της νομικής επιστήμης» και είχαν προηγηθεί της συνέντευξής του.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που είναι τόσο αξιόπιστοι τους οποίους αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της αποφάσεώς μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε:

«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που του δίνετε αξία να με κρίνει;».

«Δεν είναι επιλογή μου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον κ. Κούγια να απαντά: «Ντρέπομαι για αυτούς που το επέλεξαν». Όμως, συνέχισε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, έχει δύο ελαφρυντικά: «Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ ότι υπήρχε και η δική σας απάντηση και του γιου σας».

Ο κ. Κούγιας διέκοπτε τον κ. Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με όμως να πω τη φράση! Μπορεί να με ενοχλούσε και εμένα!».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ