Έλλη Κοκκίνου: Πολύ καλά κάνει ο Κιάμος – Κάνω διακοπές ενάμιση χρόνο

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» από την Κύπρο όπου εμφανίζεται και υπερασπίστηκε τα covid free καταστήματα διασκέδασης.

Μετά από μήνες αναγκαστικής αποχής από το τραγούδι, η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στη σκηνή στη Λεμεσό, όπου τραγουδάει στο κατάστημα Θέαμα Venue με τον Λούκα Γιώργα και τον Δημήτρη Καραδήμο.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και την ανησυχία της για την πιθανότητα να μολυνθεί από τον κορονοϊό δεν δίστασε να ταχθεί ανοιχτά υπέρ της απόφασης του Πάνου Κιάμου και άλλων συναδέλφων της να εμφανιστούν σε μαγαζιά αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

«Πολύ καλά κάνει. Γι’ αυτόν τον λόγο εμβολιαστήκαμε όλοι. Για να ξεκινήσουμε πάλι τις δουλειές μας, τουλάχιστον εμείς που έχουμε να δουλέψουμε ενάμιση χρόνο. Και όταν λέω εμείς, δεν εννοώ μόνο εμένα, εννοώ όλο τον κλάδο του θεάματος» είπε η γνωστή ερμηνεύτρια η οποία βιάζεται να ξαναπάρει τα ινία της ζωής της.

«Κάναμε εμβόλια όλοι για να μπορούν όλοι να πάνε διακοπές, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί -να το πούμε και αυτό. Να πάνε στις δουλειές τους, να πάνε για καφέ, να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα. Γι’ αυτόν τον λόγο εμβολιαστήκαμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό» τόνισε.

Όσο για την προοπτική των διακοπών, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε πως είναι το λιγότερο που την απασχολεί σήμερα.
«Δεν θέλω να κάνω διακοπές. Κάνω διακοπές ενάμιση χρόνο. Είμαι υπερπλήρης από το καθισιό. Θέλω να τραγουδήσω, θέλω να αγκαλιαστώ με τον κόσμο, θέλω να κάνω συναυλίες που μου έχουν λείψει τόσο πολύ, κι ας κάνω διακοπές σε πέντε χρόνια».

Δείτε τι είπε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ