Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ποιοι είπαν ήδη «όχι»

Μετ’ εμποδίων συνεχίζονται οι συζητήσεις για την «στελέχωση» του talent show του ΑΝΤ1 μετά από τα διαδοχικά «όχι» πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Θα έλεγε κανείς πως μετά από τόσους μήνες αβεβαιότητας σε σχέση με το επαγγελματικό τους μέλλον λόγω των προβλημάτων που συσσώρευσε η πανδημία, οι αστέρες της ελληνικής showbiz θα βιάζονταν να που το «ναι» σε όποια πρόταση τους γίνονταν. Πόσο μάλιστα αν αυτή προέρχονταν από τον ΑΝΤ1.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του talent show έχουν δεχτεί ήδη τρεις αρνητικές απαντήσεις.

Ποιοι είναι οι δράστες; Σύμφωνα με την ίδια πηγή αρνητικά απάντησαν μέχρι στιγμής ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο μεν Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος έχει υπάρξει και στο παρελθόν μέλος κριτικής επιτροπής, απάντησε ότι δεν θα ήθελε να κάνει το τηλεοπτικό του comeback ως κριτής σε talent show. Η δε Μαρία Μπεκατώρου, όπως και ο Σάκης Τανομανίδης δήλωσαν πως θα έβλεπαν θετικά την παρουσία τους στην κριτική επιτροπή συμπληρωματικά. Εφόσον δηλαδή το κανάλι έχει κάποιο άλλο project για να τους αξιοποιήσει στο οποίο θα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η στάση των δύο παρουσιαστών που έχουν εμπειρία στη συγκεκριμένη εκπομπή ή σε κάτι παραπλήσιο εξηγείται βάσει του γεγονότος ότι η Μαρία Μπεκατώρου βλέπει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 να λήγει τον Ιούνιο -οπότε ολοκληρώνεται και το «Still Standing»– και θα ήθελε μία ολοκληρωμένη πρόταση για να παραμείνει στον σταθμό. Και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει επίσης ένα project -κατά προτίμηση ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με την Χριστίνα Μπόμπα– που θα του επιτρέψει να είναι συνεπής με το συμβόλαιό του και ταυτόχρονα να παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ