Ελλάδα έχεις ταλέντο: Νικητής των 50.000 ευρώ ο 15χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προβλήθηκε χθες (07/05) στον ΑΝΤ1 και νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός. Παρουσιαστές ήταν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος ενώ την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Έλενα Χριστοπούλου.

Ειδικότερα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν και όλοι διεκδίκησαν μια θέση στο όνειρο, αλλά ο μεγάλος νικητής, που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των θετικών ψήφων των τηλεθεατών, ήταν ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός.

Μάλιστα, ο 15χρονος, ένα μικρό παιδί αγροτικής οικογένειας από το Ψάρι Κορινθίας που πηγαίνει ακόμα σχολείο, ερμήνευσε άλλο ένα δημοτικό τραγούδι υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και η φωνή του ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CdRXDNIDQCA/

Ακόμα, τη δεύτερη θέση κατέλαβε το χορευτικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με την ονομασία «Kings Don’t Care», παρουσιάζοντας μια άκρως δυναμική χορογραφία που περιελάμβανε χορευτικούς σχηματισμούς με αλλαγές κουστουμιών.

Στην τρίτη θέση του τελικού βρέθηκε χορευτικό δίδυμο από την Κύπρο, η 11χρονη Μαριλένη Κουντούρη και ο 13χρονος Αλέξανδρος Παπανδρέου, που ξεσήκωσαν τη σκηνή χορεύοντας tango, cha cha και salsa με hip hop.

Πέρα, από τους προαναφερθέντες, υποψήφιοι στον τελικό ήταν και οι εξής: Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμία Χαλιλοπούλου, Δημήτρης Τσίγγος, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, SKT Street Workout, Les Felines και Body Control Crew.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ