Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το πρώτο μήνυμα για την «επανένωσή» της με την Ελένη Μενεγάκη

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα της δημοσιογράφου μετά από την ανακοίνωση της μετακίνησής της, από το «Πάμε Δανάη» στην «Ελένη».

Η συζήτηση για μια ενδεχόμενη μετακίνηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου από το «Πάμε Δανάη» στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η «ωραία Ελένη» επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του Mega.

Η δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη δεν έκρυψε ποτέ την ιδιαίτερη σχέση που την συνδέει με την παρουσιάστρια και έτσι πολλοί θεώρησαν δεδομένη την προσχώρησή της στην ομάδα της, από τη στιγμή που εκείνη έδωσε τα χέρια με το Mega.

Η μόνη που είχε αρνηθεί να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλια ήταν η ίδια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία δήλωνε με επιμονή πως πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, δεν έχει τίποτα να πει.

Τελικά, το Mega αποκάλυψε τα ονόματα των συνεργατών της «Ελένης» και η Ελιάνα είναι φυσικά εκεί, δίπλα στην αγαπημένη της φίλη, στη νέα τηλεοπτική της στέγη.

«Εκεί που νιώθεις όμορφα πάντα επιστρέφεις» έγραψε στο πρώτο της μήνυμα η μετά από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CR6ZeJTrKyD/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ