Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πέρασε το κατώφλι του «The 2night Show» για την πρώτη, μετά από τον γάμο της, συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια, η οποία πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας με τον αγαπημένο της ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου τον Οκτώβριο του 2020, σε ένα «διάλειμμα» από την σκληρή καραντίνα, αποκάλυψε πως πέρασε το διάστημα του lockdown.

Ήταν μια αφορμή για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της;
«Δεν μου χρειαζόταν αυτό. Έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο πολύ οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται» απάντησε αρνητικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Και περιέγραψε την προσωπική εμπειρία της.
«Ταράχτηκα την πρώτη φορά πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν βρήκα τίποτα ωραίο, είχα θυμώσει πάρα πολύ με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο, είχα θυμίσει με αυτούς που καθάριζαν τα σπίτια τους. Είχα θυμώσει. Μετά ηρέμησα.

»Έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα, ξεκουράστηκα. Γιατί είναι δύσκολο να μπεις στη διαδικασία να ξεκουραστείς όταν έχεις συνηθίσει να είσαι συνέχεια στην τσίτα – μπορεί κι αυτό να μου προκάλεσε μια νευρικότητα. Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει πραγματικά πολύ. Και θέλω πραγματικά να γίνει κάτι να τελειώσει αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ