Ελεονώρα Μελέτη: «Πάγωσε» με τη φάρσα του Κώστα Τσουρού και άρχισε τα… γαλλικά

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε, την Πέμπτη (24/03), στην εκπομπή «Night Out» του MEGA και έκανε μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη, «παγώνοντας» την οικοδέσποινα του πρωινού μαγκαζίνο του σταθμού «MEGA Kαλημέρα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός κάλεσε την Ελεονώρα Μελέτη και της είπε ότι δεν θέλει πλέον να κάθεται στο πλευρό της Φλορίντας Πετρουτσέλι στο πάνελ της εκπομπής.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στη Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια».

Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε «αν είχε πιει» και ο ίδιος ζήτησε να καθίσει δίπλα στον Θανάση Πάτρα. Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια διερωτήθηκε αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους και σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής «Night Out», Θεοχάρης Ιωαννίδης, αποκαλύπτοντας την τηλεφωνική φάρσα του Κώστα Τσουρού.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με… γαλλικά, λέγοντας: «Να πάτε να γ…!».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ