Ελεονώρα Μελέτη: Όταν πήρα τη θέση της Μενεγάκη, έζησα ένα σκηνικό Μαλέσκου επί 100

Η ανεπιβεβαίωτη μέχρι στιγμή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 έχει προκαλέσει μια πραγματική καραμπόλα καναλιών, αφού, όπως πληροφορούμαστε, την παρουσιάστρια διεκδικούν επάξια ο Σκάι και το Star.

Και όσο η Φαίη δεν αποφασίζει με ποιον θα πάει – αυτό ούτως ή άλλως δεν είναι δυνατόν να γίνει όσο διαρκεί το «Πρωινό»-, τόσο μεγαλώνει η αγωνία, όχι μόνο των στελεχών αλλά και των παρουσιαστών που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της λίστας προτίμησης του κάθε σταθμού.

Αν για παράδειγμα η Φαίη κατευθυνθεί προς τον Σκάι, ανοίγει ο δρόμος για την Ιωάννα Μαλέσκου στο Star, κάτι που θα βόλευε την παρουσιάστρια του «Love it» που ρίχνει αυλαία και αυτό στις 8 Ιουλίου. Όμως, προκύπτει ένα άλλο πρόβλημα. Τι θα γίνει με την Μαρία Μπακοδήμου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από ένα μήνα περίπου, έχει υπογράψει με το κανάλι του Φαλήρου για τη ζώνη 12:00-02:00;

Το θέμα γίνεται κάθε μέρα που περνά πιο «καυτό» ενώ θέση, έστω και εμμέσως, έχουν πάρει σχεδόν όλοι οι «παίκτες» της ψυχαγωγικής ζώνης. Ανάμεσά της και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος, λίγο πριν πέσει η αυλαία της δικής του εκπομπής στον Σκάι, απηύθυνε αυστηρή «προειδοποίηση» στην Φαίη να είναι πολύ προσεκτική και να μην πιστέψει σε «παχιά» λόγια.

Σήμερα λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε και αυτή τη φωνή της στην συζήτηση που έχει ανοίξει, μιλώντας για τη δική της βουτιά στα βαθιά της πρωινής ζώνης, όταν παρέλαβε τον «Πρωινό Καφέ» μετά από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1.

«Εγώ έλεγα τις ειδησούλες μου, καθόμουν στο γραφειάκι μου έξω από τη σύνταξη κι έγραφα. Ξαφνικά λοιπόν ήταν ένας κύριος ψαρομάλλης που κυκλοφορούσε πάνω κάτω στους διαδρόμους και κάθε λίγο και λιγάκι με κοίταγε. Μία δύο πέντε δέκα, σκουντάω τον διπλανό μου, παίζει να ήταν η Τζέλα Παυλάκου, και της λέω “συγνώμη, ο κύριος ποιος είναι που γυρνάει συνέχει και γιατί κοιτάει;”

Μου λέει λοιπόν “ετοιμάσου, ετοιμάσου για τον Πρωινό Καφέ”. “Άντε καλέ” της έλεγα -δεν με ενδιέφερε, δεν το ήθελα, ήθελα να είμαι της ποιότητας και της ενημέρωσης τότε και θυμάστε τι διαχωρισμός γινόταν ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Ήταν ο Στέλιος Αντωνιάδης ο οποίος μετά από καιρό χωρίς να με έχει ενημερώσει κανείς, μετά από το δελτίο το απογευματινό μου λέει “έλα λίγο εδώ να κάνεις ένα δοκιμαστικό για τον Πρωινό Καφέ”.

Λέω “μα τι λέτε;” Μου λέει “το ζήτησε ο πρόεδρος”. Λέω εγώ “δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο” – “δεν λες όχι στον πρόεδρο” μου λέει. “Το κάνω” του λέω “αλλά να σας πω ότι δεν το θέλω -με ενδιαφέρει η ενημέρωση”.

Ένα δοκιμαστικό, δεύτερο δοκιμαστικό, 31 Αυγούστου βράδυ με παίρνουν μετά το νυχτερινό δελτίο και μου λένε “πρέπει να υπογράψεις αυτό”. Λέω “τι είναι αυτό;” “Το συμβόλαιό σου για τον Πρωινό Καφέ”. Να μην τα πολυλογώ, έτσι βρέθηκα. Το θέμα είναι πως από όλα αυτά που άκουσα, η πιο σωστή τοποθέτηση και η πιο ουσιώδης ήταν αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Είναι αυτό που είπε. Μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη υπήρχε μία τοξικότητα στο περιβάλλον που έμεινε πίσω, βαριά, βαθιά τοξικότητα. Ήμουν και εγώ πολύ ψάρι και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω συμπεριφορές και γεγονότα, είχα πέσει και με τα μούτρα, μην ξεχνάτε πως εγώ ζούσα ένα σκηνικό Μαλέσκου επί 10, επί 100 – αυτό που ζει η Ιωάννα σήμερα δεν είναι τίποτα.

Από την άλλη θέλω να σας πω, γιατί κάποτε είχα ενοχές να το λέω αλλά τώρα δεν έχω καθόλου, ο “Πρωινός Καφές” όταν τον κάναμε είχε επιτυχία. Τρία χρόνια είχε επιτυχία. Τρία χρόνια που δεν θέλω να τα θυμάμαι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ