Ελεονώρα Μελέτη: Ο δύσκολος αποχαιρετισμός και τα κλάματα

Η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει την ερχόμενη σεζόν «καλημέρα» από τη συχνότητα του Mega, επιστρέφοντας στην πρωινή ζώνη μετά από την άτυχη προσπάθεια στον Alpha με την «Πρωινή Μελέτη».

Η ίδια δεν κρύβει την χαρά της για το νέο αυτό ξεκίνημα στην καριέρα της καθώς και την αισιοδοξία της ότι αυτή τη φορά θα έχει την ελευθερία και τα μέσα να διαμορφώσει την εκπομπή όπως το επιθυμεί.

Όμως, το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Ελεονώρας συνοδεύεται από μια μεγάλη απώλεια για την παρουσιάστρια, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εκπομπή της «The Morning show» στο Δρόμος FM και τον αγαπημένο της συμπαρουσιαστή Νικόλα Ράπτη.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο χωρισμός της με τον Νικόλα Ράπτη («Χιούστον το λύσαμε») συνοδεύτηκε από κλάματα.

«Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή ο αποχαιρετισμός μας, είχαμε κλάματα! Περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια και η εκπομπή πήγε πολύ καλά σε ακροαματικότητα. Τον αγαπώ πολύ τον Νικόλα, είναι ένα παιδί με τρομερό ταλέντο και απίστευτο ήθος. Πλέον τον θεωρώ φίλο μου» είπε η παρουσιάστρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ