Έλενα Ασημακοπούλου: Μετά τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο επιστρέφει στην τηλεόραση

Μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Έλενα Ασημακοπούλου επιστρέφει στην ενεργό δράση με μια νέα σειρά από τη συχνότητα του Σκάι.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός, την επόμενη σεζόν θα την δούμε στην «Άγρια Γη», μια ιστορία έρωτα και εκδίκησης σε σενάριο της Μαρίας Γεωρ-γιάδου και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη.

Η υπόθεση της «Άγριας Γης»:

Ο μικρός Νικόλας (10 ετών) πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της καλύτερης του φίλης, Ελπίδας (6 ετών).

Τριάντα χρόνια μετά, ο μικρός Νικόλας επιστρέφει με άλλο όνομα και διαφορετική ταυτότητα. Ως Άρης πλέον θέλει να πάρει εκδίκηση από το άτομο που του στέρησε τους γονείς του και την παιδική του ηλικία. Τότε θα ανακαλύψει ότι αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα της Ελπί-δας, την οποία και θα ερωτευτεί παράφορα. Τότε θα έρθει αντιμέτωπος με τρομερά διλήμματα…

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ζέτα Δούκα, Σόφη Ζαννίνου, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θα-νάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Στέφανος Μιχαήλ, Νίκος Αρβανίτης, Ελένα Μαρσίδου, Νικολέττα Βλαβιανού, Χριστόδουλος Στυλιανού και Μαρία Ζορμπά.

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε στις αρχές του καλοκαιριού τον χωρισμό της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίον απέκτησαν στη διάρκεια του γάμου τους δύο παιδιά.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Έλενα Ασημακοπούλου στο οποίο ανακοινώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ