Δημήτρης Σταρόβας: Έξαλλος για τις φωτιές ο καλλιτέχνης – «Δεν υπάρχει πρόληψη!»

Ξέσπασε για τις φωτιές ο Δημήτρης Σταρόβας. «Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες!». Αγανάκτηση για τον κορονοϊό.

«Κάθε χρόνο καιγόμαστε […], αλλά αυτό πια παραήταν φέτος». Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας, μιλώντας για τις φωτιές αυτού του καλοκαιριού.

«Δεν υπάρχει πρόληψη!», προσέθεσε ο καλλιτέχνης, σε δηλώσεις του σχετικά με τις τωρινές πυρκαγιές και τον κορονοϊό, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not»

«Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».

«Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες!»

«Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες τύπου ”δεν υπάρχει κορονοϊός”’. Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία», είπε για την πανδημία, όντας εκνευρισμένος.

«Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο», συμπλήρωσε σε έντονό ύφος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ