Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς τον αποχαιρέτησαν Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά και δεν θα είναι μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν βρίσκεται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην παρέα του «Πρωινού».

▶ Ελένη Μενεγάκη: Η εγκυμοσύνη που αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Σήμερα (9/7) οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας εκτός από τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι που έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό, αποχαιρέτησαν από την ομάδα της εκπομπής τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Δημητρό, στα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά, σε αγαπάμε πολύ! Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτοι και οι μεγάλοι αποχαιρετισμοί. Καλό καλοκαίρι, να είστε όλοι καλά».

Η Φαίη Σκορδά είπε στους τηλεθεατές: «Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους που μία χρονιά ιδιαίτερη ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πάρα πολύ». Σημειωθεί πως το «Πρωινό» θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του

Σύμφωνα με την Ελένη Τσολάκη, οι υποψήφιες «νύφες» για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι δύο: Η Ελένη Μενεγάκη με την οποία έχουν αποδεδειγμένα καλή τηλεοπτική χημεία -η παρουσία του στην εκπομπή της επιβραβεύονταν πάντα από υψηλά νούμερα τηλεθέασης- και η Ναταλία Γερμανού, φίλη από τα παλιά με την οποία τον συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η παρουσιάστρια του «Καλοκαίρι #not» θεωρεί δεδομένο ότι οι δύο «κυρίες» της τηλεόρασης έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους -πόσο μάλλον η Ναταλία η οποία δεν θα έχει δίπλα της την επόμενη σεζόν τον Κώστα Τσούρο αφού εκείνος κατηφορίζει προς Mega.
Όμως, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο μιας έκπληξης. Να αποφασίσει δηλαδή ο Ουγγαρέζος να δοκιμαστεί σε άλλη θέση ή σε άλλο είδος και όχι αυτό του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ