Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έφυγα από τον ΑΝΤ1 για να εξελιχθώ

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στις κάμερες για τους λόγους που υποχώρησε τελικά στην «ερωτική» εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη.

Θα θυμάστε το σημείο στην παρουσίαση του Mega για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο οποίο η παρουσιάστρια διηγείται πως έκανε πριν από χρόνια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ουγγαρέζο και εκείνος την απογοήτευσε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Τότε η παρουσιάστρια είχε πει ότι ο Δημήτρης «βγάζει ρίζες» στα κανάλια.

Όπως φαίνεται, η εξομολόγηση είχε τελικά αποτέλεσμα. Έστω και με διαφορά μερικών χρόνων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται φέτος στο πλευρό της Ελένης στη νέα της εκπομπή.

Η μεταγραφή του, η οποία συζητιόταν πριν ρίξει αυλαία το «Πρωινό» για το καλοκαίρι, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ανάμεσά τους και ότι ο παρουσιαστής ήταν δυσαρεστημένος με το κανάλι του Αμαρουσίου επειδή δεν του έδωσαν δική του εκπομπή.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy day» ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στις φήμες.

«Ο λόγος που έφυγα από τον ΑΝΤ1 ήταν ότι ήθελα να εξελιχθώ. Δεν λειτουργώ εκβιαστικά σε καμία περίπτωση στον εαυτό μου, πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου» είπε ο παρουσιαστής.

Ο οποίος, σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, για το κατά πόσο έχει βρει τις προσωπικές του ισορροπίες, απάντησε αρνητικά.
«Όχι. Στην προσωπική μου ζωή έχω βάλει το πρόγραμμά μου, τον Κούπερ μου, το σπίτι μου…» είπε και εξήγησε ότι με την πρώην του Ιλένια Ουίλιαμς μοιράζονται ακόμα τον Κούπερ, το σκυλί τους.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ