Δημήτρης Οικονόμου – Άκης Παυλόπουλος: Απολαυστικός διάλογος για το πάρκινγκ – τι απαντούν στην Κατερίνα Καινούργιου

Με «καυτό» ρεπορτάζ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο έμπειρος τηλεοπτικός συντάκτης στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης. Όπως «κατήγγειλε» στον αέρα της εκπομπής του Alpha, Άκης Παυλόπουλος δεν έχει θέση στο πάρκινγκ του Σκάι σε αντίθεση με τον συμπαρουσιαστή του Δημήτρη Οικονόμου, που παρκάρει στον περίβολο του σταθμού.

«Εκτός Σκάι ο Άκης Παυλόπουλος» ήταν ο «τίτλος» που έβαλε στο θέμα του ο δημοσιογράφος και κοψοχόλιασε πολλούς, μετά από το προηγούμενο της Ντόρας Κουτροκόη. Φυσικά, στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε…

«Δεν θα ξεκινήσουμε έτσι εύκολα. Γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;» ρώτησε ο Άκης Παυλόπουλος τον Δημήτρη Οικονόμου σήμερα στην διάρκεια της εκπομπής.

Για να λάβει την απάντηση: «Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι. Όταν θα βγάλει ένα, τότε θα μπεις μέσα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Την απάντηση Οικονόμου σχολίασε από το δικό της τηλεοπτικό μετερίζι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζήτησε διάλειμμα λίγων λεπτών για να «ξεκατινιαστεί» με τον παραγωγό της εκπομπής της Νίκο Κοκλώνη επειδή ούτε αυτή έχει πάρκινγκ.

Η στιχομυθία ανάμεσα σε Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα»:

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου:

Το ρεπορτάζ – κόλαφος της «Super Κατερίνας» την Πέμπτη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ