Δημήτρης Λάλος: Σε τι μοιάζει με τον Μαθιό του «Σασμού»

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τα κοινά σημεία που έχει με τον Μαθιό, που ενσαρκώνει στον «Σασμό».

Ο Δημήτρης Λάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μαθιό, που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία στην σειρά «Σασμός».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε στο ευρύ κοινό, όσο και για τα κοινά σημεία που έχει με τον ρόλο που υποδύεται.

«Σε κάθε χαρακτήρα που προσεγγίζω ψάχνω να βρω εμένα που με αγγίζει. Αυτό είναι το επάγγελμά μου. Να μπω σε έναν ρόλο, να μεγεθύνω κάποια στοιχεία που δεν έχω και να μικρύνω κάποια άλλα δικά μου… Δεν ξέρω όμως τι γίνεται και ότι χαρακτήρα παίζω μου λένε “Σου πάει πολύ αυτός ο χαρακτήρας”, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Το να είναι κάποιος σκληρός αλλά και ευαίσθητος όπως ο Μαθιός σε μένα είναι το αντίθετο, είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος με σκληρά στοιχεία. Κατάγομαι από ένα χωριό της Ελασσόνας, που είναι ένας σκληρός τόπος. Ίσως λόγω αυτού να έχω και αυτά τα σκληρά στοιχεία. Οι γονείς μου ακόμα ζουν στη Γερμανία. Εκεί μεγάλωσα. Η μητέρα μου μεγάλωσε στο Βέλγιο, ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος και θυμάμαι τις ιστορίες που μου έλεγε», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε ότι «είχα γνωρίσει την αναγνωρισιμότητα μέσα από το θέατρο. Το θέατρο όμως είναι πολύ περιορισμένο και σε χώρο και σε χρόνο… Ότι κάνεις κινηματογραφικά και τηλεοπτικά μπορεί να το δει και κάποιος σε επανάληψη. Από το σπίτι πάω στο θέατρο και το γύρισμα και το αντίστροφο οπότε δε συναντάω κανέναν. Ίσως στην Αττική Οδό να με χαιρετήσει κανείς. Στο σούπερ μάρκετ πάω αλλά εκεί με έχουν συνηθίσει».

«Τα μηνύματα που παίρνω είναι φοβερά. Πολύ αστεία πολλές φορές. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την τέχνη μου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Για τον χαρακτήρα στη σειρά υπάρχουν αρνητικά επειδή είναι ένας μονόχνωτος άνθρωπος ο Μαθιός. Συνήθως λένε ότι δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ