Δάκης: Ζήλευα αλλά δεν ήμουν και πιστός -μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής

Ο Δάκης μίλησε στο «Love it» για την περιπετειώδη ζωή του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Μιλώντας στην ρεπόρτερ του «love it» ο Δάκης, ο τραγουδιστής που σφράγισε με τις ερμηνείες του και με την παρουσία του στην πίστα τις αναμνήσεις πολλών Ελλήνων και, κυρίως, Ελληνίδων, μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις λατρείας των θαυμαστριών του.

«Μου κόβανε κουμπιά, μου τραβάγαν τα μαλλιά…Μια φορά -τότε που δούλευα με τη Μαρινέλλα το καμαρίνι μου είχε ένα παράθυρο- είχα το παράθυρο ανοιχτό και είχα αφήσει τα παπούτσια μου γιατί άλλαζα παπούτσια ανάλογα με το τι φόραγα. Και γυρίζω πίσω και μου είχανε κλέψει το ένα παπούτσι. Όχι το ζευγάρι, το ένα παπούτσι».

Όμως, εξίσου ακραίες ήταν και οιν δικές του αντιδράσεις όταν ερωτεύονταν. «Στις σχέσεις μου ζήλευα αλλά δεν ήμουν και πιστός. Όταν είσαι ερωτευμένος χάνεις τον έλεγχο λιγάκι. Αν είναι δυνατόν εγώ να μην θέλω να πάω σε πρόβα. Για να κάνω τί; Για να παρακολουθήσω. Ζήλευα».

Για το «Μίλα μου», την τεράστια επιτυχία που έκαναν με η Χριστιάνα, ο Δάκης θυμήθηκε πως έγινε η ηχιγράφηση. «Η ιστορία του “Μίλα με” ήταν επεισοδιακή. Όχι δεν υπήρξε φλερτ. Με την Χριστιάνα κάτι έγινε και παρεξηγηθήκαμε. Μου είπε λοιπόν η εταιρεία “θα πάει η Χριστιάνα να τραγουδήσει και πας εσύ άλλη μέρα” και πήγα άλλη μέρα και τραγούδησα».

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε για το πρόβλημα της υγείας που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, την πίστη του στον Θεό και την ανάγκη της πρόληψης.
«Πιστεύω στον Θεό. Κάνω κάθε βράδυ την προσευχή μου. Πιστεύω ότι με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα υγείας που είχα. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής και έχουν περάσει τρία χρόνια» είπε και πρόσθεσε: «Η πρόληψη είναι το παν. Εάν είχα εξεταστεί όπως έπρεπε, θα είχα γλιτώσει απ’ όλη αυτή την τεράστια περιπέτεια».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Δάκη στο «Love it»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ