Χρύσα Ρώπα: Δεν θέλω να δουλέψω ξανά μαζί τους ή να τους συναντήσω

Η Χρύσα Ρώπα ξέσπασε για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου και μεταξύ άλλω, δήλωσε πως «έχω τρελαθεί με όλα αυτά. Δεν θα συνεργαζόμουν με κανέναν τους».

Η Χρύσα Ρώπα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το ελληνικό θέατρο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που θα αντιδρούσε σε περίπτωση που γίνονταν μπροστά της ένα περιστατικό κακοποίησης και είπε «θα επενέβαινα δραστικά. Το να φοβάσαι να μη χάσεις το μεροκάματο, ναι, το καταλαβαίνω. Αλλά να κακοποιείται κάποιος μπροστά μου και να μην τον υπερασπίζομαι; Μου φαίνεται τρελό. Δεν κρίνω όσους δεν το έκαναν. Μιλάω για εμένα που είμαι άλλο ύφασμα. Έχω τρελαθεί με όλα αυτά. Δεν θα συνεργαζόμουν με κανέναν τους και ας τους αγάπησα και ας τους θεώρησα δικούς μου, εκτός του… διευθυντή. Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή. Δυστυχώς, δούλεψα μαζί τους, αλλά δεν το ξανακάνω. Για τον Λιγνάδη, τι να πω; Είναι άρρωστος, είχα ακούσει από μια φίλη μου, που δούλευε στο αεροδρόμιο, πως υπήρχε έντονη αναστάτωση στην οικογένειά του, με τον μικρό γιο, πως κάτι συμβαίνει, αλλά δεν έδινα βάση. Το θεωρούσα κακό κουτσομπολιό και δεν του έδωσα σημασία. Σεβόμουν τόσο τον πατέρα του».

Επίσης, στην ερώτηση πως «εάν με τις καταγγελίες καθαρίζει το τοπίο», απάντησε το εξής:

«Καθαρίζει, ναι. Ο φόβος φυλάει τα έρημα. Και δεν θα τολμήσουν κάποιοι να κάνουν αυτά που έκαναν οι άλλοι και τα θύματα πλέον θα κάνουν κατευθείαν την καταγγελία τους».

Έπειτα, απάντησε εάν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση και δήλωσε «ποτέ. Είχα μια προστασία από νωρίς. Ούτε λεκτική πέρα από το γνωστό σκηνικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που έγινε μόνο μία φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά φρόντιζα να μένω στο καμαρίνι μου και να αποφεύγω τις κακοτοπιές».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ