Χρήστος Πλαΐνης στην «Φωλιά των Κου Κου»: Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο

Ο «Τόλιας», ο κοινοτάρχης του Διαφανίου, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Ταξίδι στα αστέρια», την ταινία του Χρήστου Δήμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο ταλαίπωρος πατέρας της Σοφούλας και τοπικός άρχων του Διαφανίου, είχε σήμερα την τιμητική του στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου».

Ο ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να παραχωρεί συνεντεύξεις, βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Δήμητρα Καλφούντζου, οι οποίες τον στρίμωξαν για να του αποσπάσουν τα μυστικά του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών».
Κυρίως, ποιος είναι ο ρόλος που θα διαδραματίσει ο κοινοτάρχης μετά από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου που θα φέρει στην εξουσία την Χούντα των Συνταγματαρχών.

Ο Χρήστος Πλαΐνης, αφού παραδέχτηκε ότι ο ρόλος του κοινοτάρχη αποκτά άλλη βαρύτητα στον τρίτο κύκλο της σειράς, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες. Όμως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και στους σεναριογράφους της σειράς, οι οποίοι, είναι σίγουρος, θα δημιουργήσουν μια πλοκή αντάξια των προηγούμενων κύκλων. Και εξήγησε ότι χάρηκε που παραμένει στο καστ της σειράς διότι, όπως είπε, «μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι».

Όμως, η έκπληξη ήρθε στη συνέχεια. Στην ερώτηση αν βλέπει τις «Άγριες Μέλισσες» ‘όταν είναι στο σπίτι, ο ηθοποιός απάντησε αρνητικά.
«Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς» εξήγησε. Και πρόσθεσε: «Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα».

Βλέποντας το σοκ στα πρόσωπα των δημοσιογράφων, παρατήρησε: «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».
«Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ