Χρήστος Δάντης: Το παρασκήνιο στο τραγούδι «Το Παλιό Μου Παλτό»

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας, ενώ μίλησε για το παρασκήνιο στο τραγούδι «Το Παλιό Μου Παλτό».

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Love It» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο παρασκήνιο γύρω από το επιτυχημένο τραγούδι «Το Παλιό Μου Παλτό».

«”Το Παλιό Μου Παλτό” είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτή. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι “δεν μου ταιριάζει το τραγούδι” και μία “μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος”. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, δήλωσε πως «το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι».

Επίσης, αναφέρθηκε στη πανδημία του κορονοϊού και στο βαθμό που έχει επηρεαστεί ο ίδιος.

«Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ