Χριστόφορος Βλαχάκης: Στο «Τατουάζ» ήταν να παίξω σε 16 επεισόδια

Ο ταλαντούχος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το παρασκήνιο της συμμετοχής του στην δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης OXFLOYD βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις του -εκτός «Τατουάζ».

Μιλώντας στον παρουσιαστή, ο νεαρός τραγουδιστής, γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου, από όπου έγινε γνωστός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμμετοχή του ήταν ένα απολύτως τυχαίο γεγονός. «Ξύπνησα ένα πρωί και είδα ότι με είχε κάνει follow ένας τύπος με ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Εγώ δεν ήξερα παρά ελάχιστα πρόσωπα από την ελληνική τηλεόραση» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει μόνο αγγλικό στίχο και έχει ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αμερική.

«Πιάσαμε τη συζήτηση και μου ζήτησε τον αριθμό μου για να μου κάνει μια πρόταση. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν θα ήθελα να δοκιμάσω την υποκριτική. Εγώ εκείνη την περίοδο το είχα σκεφτεί. Έγινε ένα κλικ», θυμάται σήμερα ο Χριστόφορος Βλαχάκης.

Η αρχική συμφωνία προέβλεπε ότι ο Χριστόφορος Βλαχάκης -Σωκράτης για τους θεατές του «Τατουάζ»- θα έπαιρνε μέρος σε 16 επεισόδια, τα οποία, τελικά, έγινε 230.

Όπως λέει ο ίδιος ήταν μια συναρπαστική εμπειρία και θα το σκέφτονταν να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική, όμως προτεραιότητα γι’ αυτόν έχει η μουσική και το project που επεξεργάζεται αυτό το διάστημα, το OXFLOYD.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ