Χάρης Βαρθακούρης: Δέχτηκα απειλές για το Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογήθηκε ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα, εξαιτίας της συμμετοχής του ως παρουσιαστής του Big Brother.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με την σύζυγο του, Αντελίνα Βαρθακούρη, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark» και έδωσαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Big Brother και σημείωσε ότι δέχτηκε απειλές για τον εαυτό του και τα παιδιά του.

«Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου και σημείωσε πως «με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ