Χάρης Ρώμας: Η νέα σειρά που ετοιμάζει – Τι είπε για την Ελένη Ράντου

Τι είπε για το «Καφέ της Χαράς» αλλά και για την επόμενη σειρά που ετοιμάζει ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας.

Για το «Καφέ της Χαράς» αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του στην TV μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωγαντά.

Η επιστροφή της σειράς στον ΑΝΤ1 ήταν καλύτερη από αυτή που περίμενε, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Τελειώσαμε με τα γυρίσματα και υπάρχει συναισθηματική φόρτιση γιατί υπάρχει δέσιμο. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία μεταξύ μας. Η Σοφία Μουτίδου είναι σχεδόν η μόνη που δεν μπορέσαμε να εντάξουμε στη σειρά. Κλείνει οριστικά το κεφάλι γιατί γεννήθηκε μέσα μου κάτι καινούργιο που το μοιράστηκε με την Άννα Χατζησοφία και ενθουσιάστηκε».

Σε σχέση με το επόμενο project που ετοιμάζει, αποκάλυψε πως πρόκειται για σειρά «εποχής του ’60» και σημείωσε «Θέλω να το κάνω με μεγάλη χαρά. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι μέχρι το τέλος της ζωής μου. Μάλλον όμως η νέα σειρά θα είναι σε άλλο κανάλι. Θα δούμε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε».

Αναφερόμενος στην Ελένη Ράντου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης» ο ηθοποιός είπε: «Έχω σκεφτεί να φτιάξω μια ταινία για εμένα και την Ελένη. Με πολύ ειδικό τρόπο το σενάριο. Αλλά όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και πιστεύω θα δεχτεί».

Για τις καταγγελίες

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ήταν η στιγμή της Μπεκατώρου η οποία αποφάσισε να κάνει κάτι πάρα πολύ γενναίο και από εκεί συνέχισε η Δούκα. Από τη στιγμή που τη βασάνιζε τόσα χρόνια καλά έκανε. Έτσι ξεκίνησε με τους καλλιτέχνες», δήλωσε

Σε σχέση με δημοσίευμα εναντίον του, ο σεναριογράφος είπε πως θα κινηθεί εναντίον του συγκεκριμένου Μέσου: «Έκανα όλη τη νόμιμη διαδικασία. Εξώδικο, μήνυση και αγωγή και θα το τραβήξω μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Η προσωπική μου ζωή είναι διαυγής και υπέροχη. Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Αγαπώ, είμαι ερωτευμένος».

Ο Χάρης Ρώμας έχει γράψει 60 τραγούδια και κάποια θα βγουν στο «Καφέ της Χαράς».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ