Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα για το εμβόλιο –το «καλό» του κορονοϊού

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό του, τους γεροντοέρωτες και το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show» ο Χάρης Ρώμας απάντησε στα σχόλια αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης λόγω… εμβολίου.

«Το είπα και αυτό. Δεν έπρεπε να πω πιστεύω. Αυτό ήταν μία αφορμή. Για μένα αυτό είναι περισσότερο ουσιαστικό από αυτό που μοιάζει. Γιατί ειπώθηκε κι αυτό… Είναι δυνατόν να χωρίσεις για το εμβόλιο; Νομίζω ναι. Διότι αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

»Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό 10 χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη, μεγάλος έρωτας, που όμως κάποιες πλευρές διαφορετικές ο ένας του αλλουνού δεν θέλει να τις δει. Αποφεύγει να τις δει κι ίσως είναι και καλό που τις βλέπεις τελικά. Αυτό το θεωρώ ένα από τα καλά του κορονοϊού. Ανακαλύπτεις πράγματα -μπορεί να περάσαν αρκετά χρόνια, δεν είναι χαμένα χρόνια, ήταν ωραία χρόνια κι εγώ το κρατάω έτσι κι ελπίζω κι από την άλλη πλευρά να ισχύει το ίδιο» είπε ο σεναριογράφος, πρωταγωνιστής και πλέον υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Και, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για την αντίδρασή του στον χωρισμό.
«Υπήρξα κι εγώ στα πατώματα αλλά τώρα είμαι πάρα πού χαρούμενος που δεν είμαι πια. Γιατί ξέρω ότι ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα κι έχει ξεκινήσει ήδη. Ελπίζω αυτό το drama queen να μην το ξαναζήσω. Είναι κάτι που μετανιώνω αλλά δεν είναι και κάτι που χαρακτηρίζει όλη την πορεία μου στη ζωή.

»Αυτές οι φάσεις του drama που ήταν τρεις φορές -είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, είχα μια πολύ μεγάλη γκάμα, και γάμο, όλο το πακέτο το έχω ζήσει- δεν θέλω να ξανασυμβεί. Αν και ακούω για γεροντοέρωτες που πέφτεις στα πατώματα, που δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Όμως εγώ δεν αισθάνομαι ότι προχωρώ προς αυτή την κατεύθυνση. Το αντίθετο. Είμαι κατασταλαγμένος και ξέρω τι θέλω και τι μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο».

https://youtu.be/RBezatub8wYhttps://youtu.be/RBezatub8wY

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ