Αθηνά Οικονομάκου: Γιατί αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής της από την δημοφιλή σειρά του Alpha σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό.

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία θα γίνει σε λίγες εβδομάδες μαμά για δεύτερη φορά, εξήγησε τους λόγους της οικειοθελούς αποχώρησής της από την σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της» είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της Φαίης που υποδύονταν στη σειρά. «Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει».

Και συμπλήρωσε: «Την αγάπησα τη Φαίη), με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω. Εν ολίγοις, ακόμα και αν συνεχιζόταν του χρόνου η σειρά, εγώ θα αποφάσιζα να μη συνεχίσω.».

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν κρύβει την ανυπομονησία της να σφίξει στην αγκαλιά της την κορούλα της, εκτός από ηθοποιός, είναι και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Μαζί με την κολλητή της Μαίρη Συνατσάκη έχουν το brand Project Soma, με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/CNXw2NkHvq1/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ