Ασημίνα – Survivor 2022: Ο Άρης ήθελε να φύγει η Σοφιάνα γιατί είχε μάθει από το τηλέφωνο τι λεγόταν για τη σχέση τους

Μετά από την αποχώρηση της Σοφιάννας από το Survivor 2022, η Ασημίνα κατηγόρησε άμεσα τον Άρη Σοϊλέδη ότι είχε συμφέρον να φύγει εκείνη από το παιχνίδι, για να προστατεύσει τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά.

H Ασημίνα, συζητώντας με τις υπόλοιπες κοπέλες των Διασήμων, είπε ξεκάθαρα την άποψή της για τον Άρη Σοϊλέδη, του οποίου την συμπεριφορά και θεώρησε αρκετά ύπουλη. Η παίκτρια είπε ότι ο Άρης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα από το Survivor, γιατί είχε ακούσει όλα εκείνα που ακούγονταν για τη σχέση τους και ήθελε να προστατεύσει τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά στην Ελλάδα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Από όλη την παρέα εκείνη, την πλήρωσε αδίκως η Σοφιάννα. Ο Άρης, με την επικοινωνία που είχε, έμαθε όλα όσα λέγονταν για εκείνον, τη Σοφιάννα και τη σχέση τους. Είχε συμφέρον να φύγει εκείνη, μετά από την τελευταία ψηφοφορία. Δεν θα ωφελούσε σε καμία περίπτωση να παραμείνει, γιατί όλο αυτό θα συνεχιζόταν.

Πιστεύω ότι ο λόγος που έφυγε η Σοφιάννα ήταν αυτός και ότι αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, εκείνη θα ήταν ακόμα μέσα και θα ήταν και πολύ καλή αγωνιστικά. Εγώ της είχα πει της Σοφιάννας ότι όλη αυτή η παρέα της έκανε κακό. Η Σοφιάννα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, όταν φτάσει στην Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα. Θα έχει να αντιμετωπίσει την κοπέλα του Άρη, η οποία θα την ρωτήσει τι συνέβαινε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ