Άπιστος – Spoiler: Ο Βολκάν στην εντατική!

Η σειρά Άπιστος έχει φτάσει σε συνταρακτικές εξελίξεις για τους ήρωές της σύμφωνα με τα τελευταία spoilers. Η Ντερίν έχει φτάσει στα όρια του παραλογισμού και η υγεία της όλο και χειροτερεύει. Δεν είναι σε θέση να ελέγξει τη συμπεριφορά της πια. Αυτή τη φορά θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν με αυτά πιυ θα κάνει θα στείλει τον Βολκάν στο νοσοκομείο.

Από την άλλη μεριά η Ασιγιά έχει αποφασίσει να εκδικιθεί τόσο την Ντερίν, όσο και τον Βολκάν για όσα έχει περάσει εξ αιτίας τους. Θέλει πια να τους διώξει για πάντα από τη ζωή της.

Για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της παίρνει την Ντέρια με το μέρος της. Η οποία αρχικά διστάζει γιατί σκέφτεται ότι αυτό που έχει σκεφτεί να κάνει δεν θα πετύχει. Τελικά δέχεται να την βοηθήσει αν και φοβάται.

Και έρχεται η στιγμή που η Ασιγιά ξεκινά να ξελογιάζει τον Βολκάν. Παράλληλα θέλει να κάνει και την Ντερίν να τον διώξει από τη ζωή της. Τον παίρνει τηλέφωνο και σου ζητά να τη συναντήσει στο σπίτι της για να τα ξαναβρούν. Του λέει πως θέλει να ζήσουν και πάλι μαζί με τον Αλί σαν οικογένεια. Ο Βολκάν το δέχεται με χαρά και νομίζει πως όσα έκανε τον τελευταίο καιρό τελικά βρήκαν αντίκρυσμα.

Αμέσως πηγαίνει στην Ντερίν για να της ζητήσει να χωρίσουν οριστικά. Μόνο που εκείνη τον περιμένει για να δειπνίσουν μαζί σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Αυτό χαλάει προς στιγμήν τα σχέδια της Ασιγιά, αλλά δεν το βάζει κάτω. Πάει στο σπίτι τους με σκοπό να τους χωρίσει η ίδια. Θέλει να πάρει την εκδίκησή της και δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Τότε η Ντερίν σε μια ακόμη νευρική κρίση, χάνει ξανά τον έλεγχο και με ένα μαχαίρι προσπαθεί να χτυπήσει την Ασιγιά. Ο Βολκάν δεν μπορεί να το αφήσει αυτό να συμβεί. Μπαίνει στη μέσα ανάμεσα στις δυο γυναίκες και δέχεται ο ίδιος το χτύπημα από το μαχαίρι. Η Ντερίν τον τραυματίζει σοβαρά με αποτέλεσμα να βρεθεί στην εντατική του νοσοκομείου. Τώρα την βαραίνουν σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ