Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor 2021: Ο Αλέξης Παππάς είναι ο ηθικός αυτουργός

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 2021 και έβαλε στο «στόχαστρο» τον Αλέξη Παππά, που χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» των εξελίξεων.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor 2021.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο λόγο που θέλησε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έβαλε στο «στόχαστρο» τον Αλέξη Παππά.

«Την απόφαση να πάω στο Survivor την πήρα στην τρέλα. Δευτέρα μου το είπαν, Πέμπτη έφυγα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Νόμιζα ότι ήταν λάθος που πήγα. Οι φίλοι μου μου λέγανε ότι “σε κράζανε γιατί χαμογελούσες ειρωνικά”. Αν δεν γελούσα δεν θα περνούσα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτης της, ότι «ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάποιοι παίκτες δεν το έχουν καταλάβει. Δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Το Survivor όμως είναι πολύ παιχνίδι ψυχολογίας. Δεν αρκεί να είσαι καλός στα αγωνίσματα».

«Και το περίμενα και δεν το περίμενα να φύγω. Βγαίνοντας έξω συνειδητοποίησα ότι οι φανς και της Κόκκινης ομάδας ψηφίζουν για να αποδυναμώσουν τον Τζέημς. Θα ήταν πολύ άδικος ο κόσμος αν έβγαζε τον Τζέημς. Έφυγα στο καταλληλότερο σημείο. Έπαιξα καλά, έφαγα με τους φίλους μου, δεν είχαν την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων. Μπορεί να το επιτρέψει ο Αλέξης Παππάς, δεν ξέρουμε πότε θα κάνει την επόμενη του απεργία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ