Άννα Μαρία Βέλλη: Ο άγνωστος όρος στο συμβόλαιό της για να μπει στο «Survivor 2021»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε τον όρο που έθεσε στην παραγωγή του «Survivor 2021» για να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

Μιλώντας το περιοδικό ΟΚ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να καθησυχάσει τους αναγνώστες για το μέλλον της σχέσης της με τον αγαπημένο της Αρκάδιο Σβολάκη.

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια» είπε η τέως παίκτρια του «Survivor 2021», η οποία έχει επιστρέψει εδώ και ημέρες στην Αθήνα καιπροσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της.

«Δεν είναι ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη» παρατήρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρξε μοντάζ στα πλάνα του reality προβλήθηκαν.

Όμως, η είδηση ήταν αλλού. Στην ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου «πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες τον Άρη Μακρή (ο πρώην της παίκτριας) ξαφνικά στο παιχνίδι;», η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε τον όρο που έθεσε στην Acun Medya πριν δώσουν τα χέρια.

«Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι και κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά, αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε το λόγο της, θα έφευγα από το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο “Power of Love”».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ