Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θυσιάστηκα» για να περάσω κάποια πρότυπα – δεν με πήραν στο «Survivor»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» η φετινή νικήτρια του «Big Brother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη άνοιξε τα χαρτιά της και εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Απαντώντας στην σχετική ερώτηση του παρουσιαστή, η ξανθιά δικηγόρος είπε: «Επειδή προβάλλονται κάποια πρότυπα που κατά την άποψή μου δεν είναι τα καλύτερα, είπα “θα θυσιαστώ” έστω για μια – δυο βδομάδες γιατί, σου λέω ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο πολύ καιρό -το είπα άλλωστε και στους φίλους μου, “παιδιά τα λέμε σε μια – δυο βδομάδες’’, και ήθελα να πάω για να περάσω κάποια μηνύματα. Να πω στον κόσμο ότι υπάρχει αυτή η πλευρά. Υπάρχει αυτή η πλευρά ενός ανθρώπου με αξίες, με ανθρωπιά, που θέλει να προσφέρει χαρά στον κόσμο, να τον προβληματίσει, και νιώθω πολύ περήφανη γιατί τα κατάφερα».

Σήμερα νιώθει ικανοποιημένη από την προσπάθειά της. «Έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλές όμορφες ομάδες για να με στηρίξουν. Έχω χιλιάδες μέλη. Και όλα αυτά τα άτομα μου στέλνουν απίστευτα μηνύματα λέγοντάς μου “Άννα Μαρία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ”. Και τους λέω “μα γιατί με ευχαριστείτε;”. “Γιατί μας πέρασες και μας υπενθύμισες κάποιες όμορφες αξίες”. Την ανθρωπιά. Το να προσφέρεις στον άλλο. Την αρχή της υπομονής. Εγώ βοήθησα και φρόντισα πάρα πολύ τα παιδιά, παρότι τα παιδιά δεν μου συμπεριφερόντουσαν και με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό ο κόσμος το είδε. Είδε έναν άνθρωπο αληθινό. Εκτίμησε την ειλικρίνειά μου. Μέσα από το παιχνίδι πήραν δύναμη. Γιατί και εγώ είχα πολλή δύναμη. Δόξα τω Θεώ που την είχα».

Όσο για τα λάθη της στο παιχνίδι, που προκάλεσαν την αγανάκτηση των συμπαικτών της, θεωρεί ότι ήταν λίγα και επουσιώδη.
«Θεωρώ ότι ίσως τους προστάτευα τόσο πολύ που μάλλον δεν το είχαν συνηθίσει στη ζωή τους και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

»Λάθος έκανα τη στιγμή που προσπάθησα να σπάσω την πόρτα. Αλλά και αυτό το δικαιολογώ μέσα μου. Δεν άντεχα άλλο».

Τέλος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε στο ερώτημα αν θα συμμετείχε ξανά σε reality.
«Τα μηνύματα μου τα πέρασα. Δεν βλέπω τον λόγο να συμμετάσχω σε άλλο ένα reality εγκλεισμού».

Και αποκάλυψε ότι πριν γίνει δεκτή στο «Big Brother» είχα κάνει αίτηση συμμετοχής στο «Survivor». «Δεν με είχαν πάρει. Αλλά τώρα και να με θέλουν, δεν θα πάω, που λέει ο λόγος» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ