Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ζωντανά στη «Super Κατερίνα» από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες και μας έδωσε ραντεβού στο πλατό μόλις πάρει τέλος η περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως θα θυμούνται οι τηλεθεατές, ήταν στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στο δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν, αφού έκλεισε τον κύκλο του «Big Brother». Ο ρόλος τους στο «Ευτυχείτε» ήταν κυρίως του σχολιαστή του «Survivor», μια θέση από την οποία έκοβε και έραβε ως ειδικός στα reality εγκλεισμού.

Δυστυχώς για τον ίδιο ο παρουσιαστής και στέλεχος της Barking Well Media δεν μπόρεσε φέτος να είναι παρών στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα» όπου περιμέναμε να τον δούμε.
Ένα πρόβλημα με την υγεία του τον υποχρέωσε να εισαχθεί επειγόντως στον Ευαγγελισμό όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού μίλησε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή για να ανταλλάξει ευχές με την Κατερίνα Καινούργιου για καλή υγεία, ταχεία ανάρρωση και φυσικά καλή αρχή στη νέα εκπομπή.

«Ξεκινάει η καινούρια σεζόν, επανέρχομαι δριμύτερος» είπε ο παρουσιαστής σε τηλεφωνική σύνδεση με την «Super Κατερίνα».
Και συμπλήρωσε: «Είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω.

»Η σύντροφός μου, η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι τέτοια η φύση του προβλήματός μου που θέλω να κάνω κάτι… Έχω ιδιοτυπίες που θα περάσουν όταν περάσουν -δε ξέρω πόσο θα πάρει, ελπίζω όχι πολύ. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι.

»Η επιστροφή στον Alpha είναι μια πρόκληση. Αισιοδοξώ να βγω σύντομα και να ζήσουμε μαζί αυτή τη πρόκληση… Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε βρέθηκαν δίπλα μου όπως θα βρισκόταν η μάνα μου», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ