Ανδρέας Μικρούτσικος για Μεγάλο Παζάρι: Έδειχνα πού κρύβεται το δώρο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως βοηθούσε τους παίκτες στο Μεγάλο Παζάρι, με στόχο να κερδίσουν το μεγάλο δώρο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για το Μεγάλο Παζάρι στην εκπομπή «Super Katerina».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο ανέλαβε την παρουσίαση -την οποία δεν ήθελε αρχικά-, ενώ αποκάλυψε ότι βοηθούσε τους παίκτες, δείχνοντας που κρύβεται το δώρο.

«Μου έκαναν πρόταση για το Ραντεβού στα Τυφλά. Είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Πολυχρονίου να του κάνουν μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega για να κάνει το Μεγάλο Παζάρι κι εγώ θα έκανα το Σαββατοκύριακο. Τους είπε ναι ο Πολυχρονίου. Δέχτηκα και μου άρεσε και το project. Έλα όμως που δεν ήρθε ο Πολυχρονίου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «με φωνάζουν και μου λένε αναβάλλεται το Ραντεβού στα Τυφλά. Εμένα το Μεγάλο Παζάρι σαν ιδέα δεν μου άρεσε, το άλλο το έβρισκα έξυπνο. Δέχτηκα παρ’ όλα αυτά. Έτσι έκανα αυτό και επιτυχώς και ευτυχώς πήραν την Βάσια Τριφύλλη και έκανε το Ραντεβού στα Τυφλά».

«Συνήθως θα δείτε με πολλούς να είμαι αγκαλιά. Γιατί ήμουν αγκαλιά; Γιατί έλεγα το κουτί ή την κουρτίνα; Και στο «κουρτίνα» σου έπιανα τον ώμο, ότι στην κουρτίνα είναι το ψωμί. Το έκανα, το λέω, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνω. Το έκανα υπέρ των παικτών. Αν δείτε πότε πέφτουν σε zonk δεν τους έχω αγκαλιά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ