Ανδρέας Μικρούτσικος: Κατονόμασε την παρουσιάστρια που τον κάνει να ντρέπεται

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το όνομα της παρουσιάστριας που τον κάνει να ντρέπεται που δουλεύει στην τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μεταχειριστεί πολλές φορές στην διάρκεια της τηλεοπτικής σταδιοδρομίας του την μέθοδο του σοκ, άλλοτε για λόγους τηλεθέασης και άλλοτε διότι η αθυροστομία τον χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα.

Σήμερα ο παρουσιαστής ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά από τις επάλξεις της «Super Κατερίνας». Αφορμή στάθηκε η κουβέντα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς σχολίασε τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής και διατύπωσε την άποψη πως η Κρυσταλλία και η Έλενα Χριστοπούλου δεν ταιριάζουν στο concept του show, δίνοντας έτσι πάσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο να «ανοίξει» την συζήτηση και προς άλλες κατευθύνσεις.

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει 20 χρόνια την τηλεόραση με κάνουν και ντρέπομαι. Και μπορώ να σας πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Θέλετε να είμαι ειλικρινής; Ντρέπομαι, λέω “γιατί να είναι στην τηλεόραση;”. Δεν της ταιριάζει το project που λέγεται τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα καλλιστεία. Σήμερα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, είναι λίγοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το μέσον

»Γεμίσαμε παλτά, άφωνους και μανεκέν» είπε ακόμα ενώ επέκρινε τα κακά Ελληνικά των τηλεοπτικών προσώπων. «Την άποψή μου είπα, δεν βαραίνει κανέναν» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος θέλησε να εξαιρέσει από τον (αρνητικό) κανόνα τον Γιώργο Λιανό. «Έξυπνος και με χιούμορ» σχολίασε για τον παρουσιαστή του «Survivor 2022» ο βετεράνος συνάδελφός του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ